ʻO Isuzu 4HK1 Pānaʻi Paʻi Paʻi Belt

I kēia lā, e kamaʻilio wau e pili ana i ka hoʻololi ʻana i ke kāʻei o ka mīkini Isuzu 4HK1.Ua holo au i kēia mīkini ma mua o 10,000 mau hola, ʻaʻole i hoʻololi ʻia ke kāʻei peʻa.Me he mea lā ua ʻāhu a ʻālua nā ʻaoʻao.No ka ʻinikua, mai hoʻolilo i ka pohō ʻino o nā lau peʻahi i ka pahu wai ma muli o ka mālama ʻole.

Inā makemakeʻoe e hoʻololi, hiki iāʻoe ke koho i ke kāʻei.Paipai mākou e kūʻai i ka Isuzu kumu a i ʻole kapani ʻāpana excavatorhāʻawi ʻia eYNF MINI.ʻO nā hiʻohiʻona kāʻei maʻamau ʻo 8pk1140 a me 8pk1155.

kāʻei pāpaʻi

E wehe mua i ka pā kiaʻi, aia kahi pā kiaʻi haiki a lōʻihi ma ka ʻaoʻao o ka pā kiaʻi ʻenekini, wehe i ka pā kiaʻi e ʻike i ke kāʻei hoʻoheheʻe ea, e hoʻohana i ka wīwī 13 e wehe i ka wili.

kāʻei pāpaʻi 2

A laila e hoʻohana i ka wīwī 13 e hoʻoponopono i ka wili hoʻopaneʻe i ka ʻaoʻao a hiki i ka hiki ke wehe ʻia ke kāʻei A/C.A laila e hele i ka ʻenekini, e hoʻohana i ka wili 17 19 e wehe i ka mīkini hoʻonohonoho wili 1, a laila e hoʻoponopono i ka hoʻopaʻa ʻana i ka wili 2 ma ka ʻaoʻao ʻākau, e ʻoluʻolu e wehe loa.

kāʻei pāpaʻi 3

A laila e hoʻohana i ka wīwī 12 14 e wehe i ka uhi peʻa, ka pale paʻa paʻa.A laila e wehe i ke kāʻei peʻahi, inā paʻa, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka crowbar e hilinaʻi i ka mīkini hana a hiki i ka ʻaoʻao o ka mīkini, i hiki ke wehe maʻalahi ke kāʻei mai ka pulley.

A laila e ʻeli pakahi i nā ʻili peʻahi, i hiki ke wehe maʻalahi.I ka hoʻouka ʻana, hoʻohuli ʻia ke ʻano o ka wehe ʻana.E hoʻoponopono i ka wili hoʻopaʻa, e paʻa i ke kāʻei me kou lima, a neʻe i luna a i lalo me kahi mamao o hoʻokahi kenimika.

I kēia manawa, ua hoʻololi ʻia ke kāʻei, a hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i ka pilikia me ka hana hou aku.

 


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-12-2022